https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Mursko Soboto med vikendom zavzeli kolesarji

14.6.2022  

Minuli konec tedna je v središču Murske Sobote Kolesarski klub (KK) Tropovci je pripravil kolesarsko dirko 1. kriterij Murske Sobote.

Na kolesarski dirki, so se tekmovalci različnih starostnih skupin potegovali na ravninski trasi s krogom dolgim 1,4 km, ki pa je potekal po Slovenski ulici, Ulici Štefana Kovača, Mojstrski ulici in Slomškovi ulici. 

Na dirki je nastopilo več selekcij. Najmaljši so prevozili 8 krogov, nato malo starejši 12 krogov, mladinci in mladinke 15 krogov, starejše mladinke in mladinci 18 krogov ter starejši mladinci in članice 24 krogov. Med nastopajočimi so bili tudi pomurski kolesarji Kolesarskega kluba tropovci.

Mlajši mladinci in starejše mladinke so morali tako prevoziti 25,2 kilometra. Pri mladincih je zmagal Nejc Peterlin, drugo mesto je zasedel Vid Murn, tretje mesto pa je dosegel pa Bor Ebner.  Pri starejših mladinkah je na najvišjo stopničko stopila Neža Zupanič. Starejši mladinci so prevozili 24 krogov ali 33,6 kilometra. Največ točk je tukaj osvojil Domen Oblak, drugi je bil Natan Gregorčič, tretji pa Martin Jurik.

Dečki iz selekcije C in deklice iz selekcije C in B so prevozili osem krogov, skupna dolžina dirke pa je bila 11,2 kilometra. Med dečki v selekciji C je zmagal Franci Krajnc, drugi je bil Gal Klun, tretji je bil Vid Mervar. Pri deklicah v selekciji B je zmagala Leonie Wachmann, pri deklicah v selekciji C, pa je zmagala Maja Vurušič.

Pri dečkih v selekciji B, ki so prevozili 12 krogov ali 16,8 kilometra, je zmagal Rok Bajželj, drugi je prikolesaril v cilj David Adam, tretji pa Maj Bohak. Pri deklicah v selekciji A je zmagala Eva Terpin. Dečki v selekciji A in mlajše mladinke so se podali na 21 kilometrov. V moški konkurenci je zmagal Mai Prevejšek, drugi je bil Žiga Jakšet, tretji pa Niko Muršec. V ženski selekciji pa je slavila Dominika Štrukelj.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2022 ob 14:48 nej na pamet gost

      tou su dečca. ki obožujejo kolesa, ne pa KOLESARJI. tO SO TISTI, KI SE Z NAVADNIM KOLESOM IZ AVSTROOGRSKE pripeljejo iz M.Sobote, do Himalaje.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2022 ob 16:37 gost

      Jaz pa sem se že prestrašil, da so Mursko Soboto zavzeli Rusi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.